graveren Mijdrecht

Ook een geheel eigen ontwerp monumentje, voor op een graf van een dierbare bv, kun je laten maken, dit gaat geheel in overleg. De prijs is afhankelijk van de wensen.

Grotere foto's op naamborden en graf monumenten is natuurlijk mogelijk. Neem even contact met me op. Want daar heb ik geen vaste prijzen van, dit hangt geheel af van de productie tijd. Met een druk op de groene knop hieronder kom je in het contact formulier.

- Wat doe ik wel en niet met een foto?

Wat ik WEL doe is de foto aan het gewenste formaat aanpassen.

Wat ik NIET doe is de foto bewerken, niet lichter of donkerder maken en bijsnijden. (smaken verschillen namelijk)

Dus voordat je de foto opstuurt zorg dan dat deze helemaal naar jouw zin is, dit voorkomt teleurstellingen.

Zoals de foto wordt aangeleverd, zo wordt hij gebruikt.

 

Is dit bovenstaande niet duidelijk, neem gerust contact met mij op via het contact formulier

Staat je voertuig of artikel er niet bij en wil je die graag een door mij laten tekenen lees dan aub eerst de pagina Nieuw product even door. Met een druk op onderstaande groene knop ben je gelijk op de hoogte.