Sleutelhangers Mijdrecht

Je zult verbaasd zijn over hoe vaak iemand de huis, fiets, scooter, motor of autosleutels in zijn of haar handen heeft. Met een sleutelhanger met jouw logo of naam er in gegraveerd komen elke keer weer prettige herinneringen aan je bedrijf, vereniging of aan jou naar boven.  Dat is goede en makkelijke reclame.

De standaard afmeting van de ovale sleutelhangers is 56 mm x 40 mm x 3 mm met een ring van 25 mm. De ring is groot genoeg om een aantal sleutels aan op te hangen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contact formulier.

Een logo versturen kun je via de groene knop onder deze bestel module.

Een bedrijfsnaam en of tekst kun je versturen in het bestelformulier. Let bij een tekst wel op, hoe langer de tekst, hoe kleiner de letters.

Je eigen logo, bedrijfsnaam of bv een verenigingslogo op een sleutelhanger gegraveerd.

Op de foto's enkele voorbeelden van logo's of bedrijfsnamen. De sleutelhangers kunnen apart worden verpakt in een hersluitbaar plastic zakje. De prijs is € 0.10 per zakje inclusief verpakken. Korting op grotere aantallen, per 10 stuks, 20 stuks, 50 stuks, 100 stuks, 125 stuks en 150 stuks te bestellen. Vanaf 100 stuks in één keer afgenomen, gratis per stuk verpakt indien gewenst. Goed aangeven in het bestelformulier!

€ 4,50

  • 0,06 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 werkdagen

- Hoe gaat het in zijn werk?

Bestel eerst de juiste aantallen en maak de bestelling helemaal af.

In het bestelformulier is de mogelijkheid bedrijfsnamen en/of een tekst te schrijven

Wil je een logo op de sleutelhangers verstuur dan alleen het logo.

Hieronder kun je een logo versturen onder vermelding van je naam. Lukt dit niet? Stuur dan het logo naar info@rk-ideas.nl.

Sleutelhangers

Iets niet duidelijk? Stel je vraag via de groene knop hieronder.