Hout

Ben je op zoek naar leuke, mooie, aparte en persoonlijke cadeautjes van duurzaam hout dan ben je op deze pagina helemaal op de goede plek. Op de onderstaande pagina's staan de meest uiteenlopende ideeën. Met een druk op één van de groene knoppen kom je op de gewenste pagina.

Staat jouw idee, van een persoonlijk en apart cadeautje, er niet bij druk dan op de knop "nieuw product?".

Een mooi en persoonlijk cadeau voor jou op maat gemaakt.

Omdat het zo persoonlijk is en iedereen een eigen smaak heeft, mag je het hout (doorgezaagde boomstam, deksel van een dekenkist of deur van een kast(je) ) zelf aanleveren.

Dat maakt het laten graveren bij RK-Ideas zo uniek. Geen massa producten maar voor jou op maat gemaakt.

Hoe werkt het?

Vertel me wat je zou willen laten maken via het contact formulier. Via de mail vertel ik verder hoe het werkt.

Ik verzoek je wel om eerst een aanvraag te doen via de Nieuw product? knop hieronder.

Ik stuur je, na overleg over de afmetingen van de gravure (bepalend voor de prijs), een offerte. Ga je akkoord, dan stuur ik je een factuur.

Als het afgesproken bedrag op rekening is gestort, ga ik de bestelling maken.

Het hout kun je op (laten) sturen naar RK-Ideas of zelf komen brengen en ophalen. Hout is zwaar, iets om rekening mee te houden.

Als de bestelling klaar is wordt deze in originele verpakking opgestuurd naar een door jou gekozen adres.

Wil je het naar meerdere adressen laten opsturen? De verzendkosten per adres zijn €6.95 t/m 10kg, vanaf 10kg t/m 20kg €13.25.

De maximale afmetingen die ik kan graveren zijn 70 cm x 50 cm.

De maximale afmetingen van het product mogen zijn: lengte 85cm, breedte 60cm en dikte 2,5cm. Heb je kleinere afmetingen graag eerst even overleg over de dikte.

Omdat er met duurzaam hout gewerkt wordt kunnen er kleurverschillen en kleine oneffenheden in de artikelen zichtbaar zijn, dit is niet te voorkomen. Hout is een levend product geweest waar in nerven, knoesten en andere onregelmatigheden zitten, soms zichtbaar maar meestal onzichtbaar.

Er kunnen daarom geen rechten ontleend worden aan de foto's op deze website.