Drieluik

Wereldkaart uit hout gesneden

Hoogte 75cm breedte 46cm per paneel

Alle wereldkaart panelen worden voorzien van een op maat gemaakt houten frame aan de achterzijde, dat tevens geschikt is om het drieluik aan op te hangen. In het frame is ruimte gehouden om eventueel led verlichting te plaatsen.

- Als je het uit hout gesneden drieluik in kleur wilt hebben kan dat, bestel dan "geschilderd eigen verf" in de bestelmodule, ik reken € 20.00 per paneel om het in je eigen kleur (op waterbasis) te schilderen. De verf (op waterbasis) kun je opsturen naar RK-Ideas Florijn 4 3641LT Mijdrecht.

- Wil je het unieke drieluik zelf schilderen bestel dan "ongelakt" in de bestelmodule, het drieluik wordt standaard geschuurd dus dat hoef je niet meer te doen.

- Wil je liever de natuurlijke kleuren van het hout op je muur hebben bestel dan "gelakt" in de bestelmodule. Voor het lakken reken ik € 7.50 per paneel. (aanbevolen)

€ 130,00

  • 3 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 5-10 werkdagen

Wereldkaart IN hout gegraveerd

Hoogte 75cm, breedte 48cm per paneel. De panelen worden met blanke lak afgewerkt.

€ 255,00

  • 3 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 5-10 werkdagen

Omdat er met duurzaam hout gewerkt wordt kunnen er kleurverschillen en kleine oneffenheden in de artikelen zichtbaar zijn, dit is niet te voorkomen. Hout is een levend product geweest waar in nerven, knoesten en andere onregelmatigheden zitten, soms zichtbaar maar meestal onzichtbaar.

Er kunnen daarom geen rechten ontleend worden aan de foto's op deze website.