Kinderkunst, Kinderknutsel

Kindertekening IN hout

Geleverd in twee maten: A5 formaat (21cm x 14.8cm) A4 formaat 29,7cm x 21cm  Personaliseren + €4,50. Door RK-Ideas laten scannen + €4,50

Grotere maten in overleg.

€ 18,95

  • 0,5 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 werkdagen

Je kent het wel, je krijgt een mooie tekening voor je verjaardag/Vaderdag/Moederdag/opa of oma dag van je eigen kinderen, kleinkinderen, neefje, nichtje of van de buurkinderen. Wat doe je er dan mee? Meestal verdwijnen ze in een la om vergeten te worden. Toch?

Nu is er de mogelijkheid om de mooiste tekening, die je gekregen hebt, IN hout te laten graveren. Maar je kunt natuurlijk ook een tekening IN hout aan iemand geven.

Een uniek cadeautje voor een unieke ontvanger.

- Hoe gaat het in zijn werk?

Maak een scan of goede foto van de tekening die je IN hout wilt laten graveren, het beste resultaat wordt verkregen met een tekening op wit papier!

Bestel daarna het gewenste product en maak de bestelling helemaal af.

Wil je op de tekening een naam of datum extra laten graveren dat kan. Personaliseren heet dat.

In het bestelformulier is de mogelijkheid om een naam of  datum in te vullen.

 

Handig is om zelf de naam van de artiest en eventueel een datum op de tekening erbij te zetten, deze worden dan meteen mee gegraveerd. Zie bovenstaande foto's

Verstuur daarna je de gescande tekening.

Hieronder kun je de gescande tekening of foto versturen onder vermelding van je naam. Lukt dit niet? Stuur dan de gescande tekening of foto naar info@rk-ideas.nl.

 

Heb je geen scan apparaat dan kun je de tekening natuurlijk ook opsturen naar RK-Ideas  Florijn 4 3641LT Mijdrecht. Tegen een kleine meerprijs van €4,50 ga ik de tekening voor je scannen en verwerken.

Zorg er wel voor dat de tekening (A4 formaat) goed verpakt wordt. Hoe minder vouwen en oneffenheden op en in de tekening hoe mooier het resultaat. De tekening wordt weer retour gestuurd bij de bestelling.

Bestel eerst het gewenste product en maak de bestelling helemaal af.

Vermeld in het bestelformulier dat de tekening wordt opgestuurd. Zorg ervoor dat het voor mij duidelijk is welke tekening bij wie hoort. 

Als ik de tekening heb ontvangen maak ik daar een scan van en maak deze geschikt om te graveren.

Houd rekening met een langere levertijd als we op deze manier samenwerken, ik kan namelijk pas beginnen als ik de tekening heb ontvangen.

 

- Wat doe ik met via de post ontvangen en/of de  gescande tekeningen.

Wat ik doe is de tekening bewerken zodat deze geschikt wordt om te graveren en aan het gewenste formaat aanpassen.

Zoals de tekening wordt aangeleverd, zo wordt hij gebruikt.

 

Is dit bovenstaande niet duidelijk, neem gerust contact met mij op via de mail. info@rk-ideas.nl

Omdat er met duurzaam hout gewerkt wordt kunnen er kleurverschillen en kleine oneffenheden in de artikelen zichtbaar zijn, dit is niet te voorkomen. Hout is een levend product geweest waar in nerven, knoesten en andere onregelmatigheden zitten, soms zichtbaar maar meestal onzichtbaar.

Er kunnen daarom geen rechten ontleend worden aan de foto's op deze website.