Glazen graveren Speciaal

Je eigen glazen laten graveren maar niet opvallend op de zijkant, laat dan de bodem of voet subtiel graveren met je eigen naam of logo van je bedrijf.

Dit gespecialiseerde stukje werk kun je nu ook laten uitvoeren bij RK-Ideas.

Prijs op aanvraag. Niet alle glazen zijn geschikt om op deze manier te worden gegraveerd! Overleg is daarom nodig.

Ben je geïnteresseerd neem dan contact met me op via het contact formulier. Tijdens dat contact zal ik je vragen om het logo naar mij te mailen en minimaal 2 glazen op te sturen zodat ik een mal kan maken en het logo zo kan bewerken dat het geschikt is om te worden gegraveerd, tevens verzoek ik je om een aanbetaling te doen via de knop Nieuw product?. Op de pagina staat beschreven over het hoe en waarom.

Is het bedrag, van de aanvraag, op de rekening bijgeschreven en de test glazen zijn binnen ga ik aan de slag voor je. Ik stuur je daarna foto's van je glas en na goedkeuring stuur ik je een offerte. Na betaling van de offerte en binnenkomst van de glazen begin ik met de order. Ik hanteer normaal een levertijd van 5 tot 10 dagen, deze gaan in vanaf het moment dat de glazen bij mij zijn gearriveerd. De glazen worden in de originele verpakking weer retour gestuurd.

Wil je het naar meerdere adressen laten opsturen? De verzendkosten per adres zijn €6.95 t/m 10kg, vanaf 10kg t/m 20kg €13.25.

Door het traject wat we samen doorlopen om jou order goed te laten verlopen begrijp je dat het van begin tot eind langer duurt dan 10 dagen, iets om rekening mee te houden.