Herinneringen


Memories met verlichting.

Deze memories worden geheel op maat en naar jou wens gemaakt. Ze worden geleverd op een van eikenhout gemaakte standaard (278mm x 81mm) met daarin verlichting en inclusief adapter. De memories worden gemaakt van 6mm plexiglas en staan in een 8mm dikke plexiglas voet. Om alleen jouw memorie te verlichten wordt er een extra zwarte plaat van 3mm plexiglas bij geleverd die je onder je memorie kan plaatsen.

Op de voet is nog een extra dimensie gegraveerd (zie foto en onderstaande tekening) De zijkanten van zowel de memorie als de voet worden gepolijst om een mooi contrast te krijgen.  

Volg de instructies onderaan de pagina.

€ 127,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 5-10 werkdagen

Memories IN hout.

De memories worden geheel op maat en naar jou wens gemaakt. Ze worden geleverd op een 6mm dikke houten voet (250mm x 54mm) De foto memories worden gegraveerd IN 4mm hout.  Andere elementen worden gemaakt van 6mm hout. Op de voet is nog een extra dimensie gegraveerd (zie foto en onderstaande tekening) 

Volg de instructies onderaan de pagina.

€ 67,00

  • 0,5 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 5-10 werkdagen

Hoe werkt het? 

Doe eerst de bestelling. Daarna neem ik contact met je op via het opgegeven mailadres. (zorg dat je daar goed bereikbaar op bent) Daar kun je alle wensen en teksten doorgeven. Download het teken model en print het uit. Daarop kun je zelf intekenen hoe en waar je bepaalde memories wilt plaatsen. Zie tekening! Je kunt me daarna een foto of printscreen sturen van het teken model met je eigen ontwerp. Ook de foto die je op de memorie wilt plaatsen kun je me vast sturen, zodat ik vast kan kijken of die geschikt is om te graveren.

Als ik alle gegevens binnen heb ga ik aan de slag voor je: Ik maak een ontwerp en mail daar een printscreen van. Let op wat je te zien krijgt is het ontwerp in de computer maar je krijgt een goed beeld hoe jouw memorie er uit komt te zien.

Is bovenstaande niet duidelijk stuur dan een mailtje naar info@rk-ideas.nl of via het contact formulier.

Download
Teken model
Standaard plexi en hout.png
Portable Network Grafik formaat 22.3 KB