Om je naambord nog persoonlijker te maken, kun je een keuze maken uit 10 lettertypes. 

(zie foto)

Zet je keuze bij het bestellen in het vakje

"Personaliseren? dat kun je hier doorgeven"

Heb je nog vragen? Mail dan naar: info@RK-Ideas.nl

Huisnummer/naambord militair

Van 6mm dik helder, zwart of wit plexiglas. Je kunt kiezen met of zonder afstandhouders mee geleverd. Je eigen ontwerp naast je voordeur met de namen en het huisnummer. Je kunt ook denken aan een logo of naam van een onderdeel. Rechthoekig, vierkant, rond,  ovaal of een eigen idee. Neem, als je een eigen vorm wilt laten ontwerpen, dan eerst contact met me op via info@rk-ideas.nl 

Standaard wordt het zwarte naambord met witte letters geleverd, het witte naambord met zwarte letters en het heldere naambord zonder kleur. Wil je een andere kleur, neem dan contact op via info@rk-ideas.nl. Ook als je meerdere kleuren zou willen. Per extra kleur +€4.50.

Het UN naambord is alleen in UN blauw leverbaar.

Vergeet niet het lettertype door te geven bij het bestellen.

Ik stuur altijd eerst een ontwerp van je naambord via de mail, zo kunnen we samen het ontwerp helemaal maken zoals jij dat wilt.

€ 39,95

  • 0,5 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 werkdagen

Voor militairen en/of veteranen die hun voertuig op het huisnummer/naambord willen hebben kunnen hier onder een keus maken uit het assortiment van rk-ideas. Om snel naar de juiste pagina te gaan om het assortiment voertuigen te bekijken klik onder op deze pagina op één van de groene knoppen. Vermeld welke keus je hebt gemaakt in het bestelformulier.