Sleutelhangers

Een herinnering aan je diensttijd en/of uitzending aan je sleutelbos, dit is nu mogelijk. 

De standaard afmeting van de ovale sleutelhangers is 56 mm x 40 mm x 3 mm met een ring van 25 mm. De ring is groot genoeg om een aantal sleutels aan op te hangen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contact formulier.

Een afbeelding versturen kun je via de groene knop onder deze pagina.

Een tekst kun je versturen in het bestelformulier. Let bij een tekst wel op, hoe langer de tekst, hoe kleiner de letters.

UNIFIL sleutelhangers

De UNIFIL sleutelhangers zijn per stuk te bestellen, maar wil je meer uitvoeringen van de voertuigen druk dan voor het afrekenen op verder winkelen. Wil je 10 of meer stuks per uitvoering ga dan naar de bestel module onder aan deze pagina, daar krijg je korting op grotere aantallen. Vergeet dan niet de uitvoeringen van de voertuigen en de aantallen per uitvoering in te vullen in het bestelformulier.

UNIFIL voertuig op sleutelhangers gegraveerd.

Je favoriete voertuig voor altijd aan je sleutelbos. Afmeting sleutelhanger 56 mm x 40 mm x 3 mm + ring 25mm. De sleutelhangers kunnen apart worden verpakt in een hersluitbaar plastic zakje. De prijs is € 0.10 per zakje inclusief verpakken.

€ 4,50

  • 0,06 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 werkdagen

Vanaf 10 stuks en meer bestellen? Gebruik deze bestelmodule.

De sleutelhangers kunnen apart worden verpakt in een hersluitbaar plastic zakje. De prijs is € 0.10 per zakje inclusief verpakken. Korting op grotere aantallen, per 10 stuks, 20 stuks, 50 stuks, 100 stuks, 125 stuks en 150 stuks te bestellen. Vanaf 100 stuks in één keer afgenomen, gratis per stuk verpakt indien gewenst. Goed aangeven in het bestelformulier!

€ 4,50

  • 0,06 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 werkdagen

Veteranen of Militair logo sleutelhangers

De Veteranen sleutelhangers zijn per stuk te bestellen, maar wil je er meer druk dan voor het afrekenen op verder winkelen. Wil je 10 of meer stuks per uitvoering ga dan naar de bestel module onder aan de deze pagina daar krijg je korting op grotere aantallen. Vergeet dan niet de uitvoeringen van de sleutelhangers en de aantallen per uitvoering in te vullen in het bestelformulier.

Een Veteranen, militaire of bv een inloop huis logo op sleutelhangers gegraveerd.

Op de foto's enkelen voorbeelden van Veteranen sleutelhangers. De eerste drie Veteranen sleutelhangers zijn vrij om te kopen, de andere twee zijn slechts als voorbeeld hier geplaatst. Afmeting sleutelhanger 56 mm x 40 mm x 3 mm + ring 25mm.

De sleutelhangers kunnen apart worden verpakt in een hersluitbaar plastic zakje. De prijs is € 0.10 per zakje inclusief verpakken.

€ 4,50

  • 0,06 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 werkdagen

Wil je een eigen militair logo  of voertuig op een sleutelhanger, neem dan contact met me op via het contact formulier. Dat kan als je op de groene knop hieronder drukt.

- Hoe gaat het in zijn werk?

Bestel eerst de juiste aantallen en maak de bestelling helemaal af.

In het bestelformulier is de mogelijkheid een tekst te schrijven

Wil je een logo op de sleutelhangers verstuur dan alleen het logo.

Hieronder kun je een logo versturen onder vermelding van je naam. Lukt dit niet? Stuur dan het logo naar info@rk-ideas.nl.