Helaas veel tekst, maar ik wil gewoon dat iedereen begrijpt waar hij/zij aan toe is en tevreden klanten.

 

Waarom deze pagina?

In ieder geval niet voor de lol of om extra geld te verdienen. Meer om mensen te weren die zomaar of uit verveling iets willen laten maken en zich niet realiseren dat er al snel 1,5 tot 3 uur werk nodig is om een ontwerp en een offerte te maken. Een nieuw voertuig tekenen bv is tussen 15 en 20 uur werk door de details.

Nu is elke potentiële klant een echte klant voor mij, maar er wordt, helaas, te vaak te makkelijk over gedacht.

HET IS GEEN MASSA PRODUCT, MAAR WORDT SPECIAAL VOOR JOU OP MAAT GEMAAKT.

Als je het echt meent, vind je het vast niet erg om op deze manier eerst een aanbetaling te doen. 

- Wat bedoel ik met een nieuw product? 

Met een nieuw product bedoel ik een product dat ik nog moet gaan ontwerpen. Dus een product wat nog niet op de website terug te vinden is. Bijvoorbeeld: Alle glas en/of spiegel gravures zijn nieuwe producten, maar ook een militair voertuig laten tekenen.

- Wat bedoel ik niet met een nieuw product?

Ik bedoel dus bijvoorbeeld niet een nieuwe foto om een foto IN hout/acryl te maken of een drieluik te maken of een nieuwe tekst in een leerzame klok te plaatsen. Deze ontwerpen bestaan al.

Weet je nog niet zeker of het product wat jij zou willen hebben een nieuw of bestaand product is druk dan even op de groene knop met "contact formulier" onder aan deze pagina en stel je vraag. 

Ik reken voor het ontwerpen, tekenen, test modellen en een offerte maken een aanbetaling van €50.00.

 

 

Wil je hier alsjeblieft rekening mee houden om misverstanden te voorkomen! 

Soms is het gewoon niet mogelijk om bv de toegestuurde foto zo te bewerken dat die geschikt is om te graveren, dan kun je twee dingen doen: een andere (betere) foto sturen of accepteren dat je het bedrag niet terug krijgt omdat er geen bestelling is gedaan.

DUS GEEN BESTELLING, GEEN €50.00 TERUG

Hieronder is de mogelijkheid om de aanbetaling te doen. Ons verdere contact verloopt via de mail.

Wat doe ik voor die €50.00? 

Als het om foto's gaat, bewerk ik die om te kijken of ze geschikt zijn om te graveren in hout, acrylglas, glas, spiegel, glazen.

Of het nu gaat over foto's, namen of een tekst, we gaan overleggen over de plaatsing en de afmetingen (bepalend voor de prijs).

Ik maak een ontwerp in de computer en maak er een foto van. Die stuur ik via de mail naar je toe. Ben je het er mee eens dan maak ik een offerte en stuur die op.

Ben je het er niet mee eens, dan gaan we overleggen aan de hand van foto's hoe jij het wilt hebben, net zolang totdat jij tevreden bent.

Aanbetaling voor het ontwerpen, tekenen, testen en een offerte maken voor een nieuw artikel.

€ 50,00

  • 0,01 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 werkdagen

                                                                                                           Vragen kun je stellen via het contact formulier

Omdat er met duurzaam hout gewerkt wordt kunnen er kleurverschillen en kleine oneffenheden in de artikelen zichtbaar zijn, dit is niet te voorkomen. Hout is een levend product geweest waar in nerven, knoesten en andere onregelmatigheden zitten, soms zichtbaar maar meestal onzichtbaar.

Er kunnen daarom geen rechten ontleend worden aan de foto's op deze website.