29 maart 2023 stopt de webshop, maar na het stoppen van de webshop blijft het gehele assortiment gewoon verkrijgbaar.

Alleen dan via de mail bestellen

info@rk-ideas.nl

Gezelschapsspellen

Ronminoq© in een nieuw afsluitbaar kistje

zie het introductie filmpje

Ronminoq© All Black edition

Ronminoq© All Black edition  bestaat uit 96 zwarte "stenen" met cijfers en 4 zwarte "joker stenen", in het totaal dus 100 "stenen", 4 zwarte plankjes en 8 zwarte plankhouders van duurzaam hout. Tezamen met een duidelijke uitleg, wordt het spel geleverd in afsluitbaar houten kistje. De afmetingen zijn 21 x 21 x 7cm. Een mooi formaat om overal mee naar toe te nemen. 

€ 54,95

  • 1 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 5-10 werkdagen

Ronminoq© Blackstone edition

Ronminoq© Blackstone edition bestaat uit 96 zwarte "stenen" met cijfers en 4 zwarte "joker stenen", in het totaal dus 100 "stenen", 4 blank houten plankjes en 8 zwarte plankhouders van duurzaam hout. Tezamen met een duidelijke uitleg, wordt het spel geleverd in afsluitbaar houten kistje. De afmetingen zijn 21 x 21 x 7cm. Een mooi formaat om overal mee naar toe te nemen. 

€ 54,95

  • 1 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 5-10 werkdagen

Heb je vragen over het spel Ronminoq© mail dan naar info@rk-ideas.nl

Spelregels kwijt? Mail dan even naar info@rk-ideas.nl

Omdat er met duurzaam hout gewerkt wordt kunnen er kleurverschillen en kleine oneffenheden in de artikelen zichtbaar zijn, dit is niet te voorkomen. Hout is een levend product geweest waar in nerven, knoesten en andere onregelmatigheden zitten, soms zichtbaar maar meestal onzichtbaar.

Er kunnen daarom geen rechten ontleend worden aan de foto's op deze website.